AEG T76785NIH AEG T76785NIH
De AEG T76785NIH is een warmtepompdroger met een maximaal vulgewicht van 8 kg. Deze warmtepompdroger beschikt over 16 programma’s, waaronder onder andere sport intensief,... AEG T76785NIH

AEG warmtepompdroger T76785NIHDe AEG T76785NIH is een warmtepompdroger met een maximaal vulgewicht van 8 kg. Deze warmtepompdroger beschikt over 16 programma’s, waaronder onder andere sport intensief, zijde, wol, jeans en mix extra kort. Met de draaiknop kun je een programma selecteren en met de druktoetsen kies je voor extra instellingen. Deze droger is voorzien van AbsoluteCare-technologie. Met deze techniek worden de draairichting en draaisnelheid plus de droogtemperatuur optimaal afgestemd op het wasgoed in de trommel. Zo krijgt jouw kleding een specifieke droogbehandeling.

Door OptiSense-technologie wordt de voortgang van het programma gemonitord en kan de droogtijd indien nodig worden aangepast op de belading van de trommel. Op deze manier wordt jouw wasgoed niet langer gedroogd dan nodig is. De AEG-warmtepompdroger heeft een duurzaam ontwerp en bevat een energiezuinige invertermotor waarop AEG 10 jaar garantie geeft. Deze wasdroger is uitgerust met een ÖKOFlow-filter dat alle stofdeeltjes uit de droger filtert en opvangt. Hierdoor hoef jij nog maar één filter te legen om jouw nieuwe wasdroger in goede conditie te houden. Deze AEG T76785NIH is uitgerust met het zuinige energielabel A++.

Basis informatie
De AEG T76785NIH is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kg. Deze droger is uitgerust met energielabel A++ en is daarmee een zuinige keuze. Het geluidsniveau tijdens het drogen ligt op 66 dB.

Display AEG T76785NIH
Gebruiksgemak
Deze AEG-warmtepompdroger is uitgerust met een overzichtelijk display. De draaiknop gebruik je om een programma te selecteren en met de druktoetsen kun je opties in- en uitschakelen. Op het display wordt de resttijdindicatie weergegeven en er zijn indicatoren voor het legen van de filters en reservoirs. Deze wasdroger is voorzien van binnenverlichting.

Functies
De AEG T76785NIH beschikt over diverse functies, waaronder de startuitstelfunctie. Met deze functie kun je de wasdroger van tevoren instellen, zodat hij op jouw gewenste tijdstip klaar is. Ook kun je de zoemer die het programma-einde weergeeft in- en uitschakelen. Daarnaast kun je kiezen voor de optie anti-kreuk.

Merkspecifieke techniekDEV_WS_PN_PSABDY150F000001
Deze wasdroger van AEG is uitgerust met AbsoluteCare-technologie, waardoor jouw wasgoed een optimale behandeling krijgt. De draairichting en draaisnelheid van de trommel plus de droogtemperatuur kunnen worden aangepast indien nodig. Daarnaast beschikt de droger over een OptiSense-systeem dat het droogprogramma monitort en indien nodig de droogtijd aanpast. Het ÖKOFlow-filter vangt stofdeeltjes op en zorgt ervoor dat je nog maar één filter hoeft te legen.

Wasprogramma’s
Deze AEG-warmtepompdroger kan worden ingesteld op 16 verschillende droogprogramma’s, waaronder extra droog, kastdroog, strijkdroog, strijkvrij, sport intensief, zijde, wol, mix extra kort, extra droog, kastdroog+, jeans, beddengoed, dekbed en een tijdprogramma.

Conclusie
+ Met AbsoluteCare-technologie wordt het droogprogramma afgestemd op jouw wasgoed
+ Het ÖKOFlow-filter vangt stofdeeltjes op en zorgt dat jij maar één filter hoeft te legen
+ AEG geeft 10 jaar garantie op de energiezuinige invertermotor van deze droger

– Is met een geluidsniveau van 66 dB minder stil dan vergelijkbare drogers
– De warmtepompdroger stoot vocht uit en is daardoor minder geschikt voor kleine ruimtes

De AEG T76785NIH-warmtepompdroger is een energiezuinige keuze. Klik hier om deze warmtepompdroger te kopen.

4 of 5

3 of 5

4 of 5

5 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *