Beko DCU 7230 X Beko DCU 7230 X
 De Beko DCU 7230 X is een condensdroger die per cyclus maximaal 7 kg wasgoed droogt. De condensdroger beschikt over 15 droogprogramma’s, waaronder onder... Beko DCU 7230 X

Beko-DCU-7230-X De Beko DCU 7230 X is een condensdroger die per cyclus maximaal 7 kg wasgoed droogt. De condensdroger beschikt over 15 droogprogramma’s, waaronder onder andere extra droog, kastdroog, synthetisch, delicaat, Xpress, shirts, jeans, opfrissen en tijdprogramma’s. Met de draaiknop kun je het gewenste programma selecteren en met de druktoetsen kies je voor extra instellingen.

Deze Beko-wasdroger is voorzien van OptiSense-technologie en uitgerust met 3 sensoren die de mate van droogheid van het wasgoed meten. Je kunt de droger instellen op het gewenste niveau van droogheid en OptiSense zorgt er dan automatisch voor dat de wasdroger het programma beëindigt zodra dit niveau is bereikt. Daarnaast is de trommel van deze condensdroger uitgerust met AquaWave-technologie. De trommel is voorzien van een speciaal ontworpen trommelpatroon en bevat een set peddels die samen een golfvormige beweging creëren, waardoor jouw wasgoed niet blijft haken en de ruimte heeft om te drogen. De Beko DCU 7230 X-condensdroger is uitgerust met energielabel B.

Basis informatie
De Beko DCU 7230 X is een condensdroger met een vulgewicht van 7 kg. De wasdroger is voorzien van energielabel B en is daarmee een minder zuinige keuze. Het geluidsniveau ligt tijdens het drogen op 65 dB.

Gebruiksgemak
Deze Beko-condensdroger is voorzien van een simpel en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Met de draaiknop kun je het gewenste droogprogramma selecteren en met de druktoetsen kies je voor bepaalde instellingen. De condensdroger is voorzien van indicatoren voor het legen van het waterreservoir en het schoonmaken van filters. De droger bevat trommelverlichting.

Functies
De Beko DCU 7230 X is uitgerust verschillende functies, waaronder kinderbeveiliging. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je kind per ongeluk de droger zal bedienen. Daarnaast is de droger voorzien van een automatische antikreukfunctie. Met de startuitstelfunctie kun je een programma instellen om op een later tijdstip te drogen.

Beko OptiSense
Merkspecifieke techniek
Deze condensdroger van Beko is voorzien van OptiSense-technologie en is uitgerust met sensoren die de mate van droogheid van het wasgoed meten. Je kunt de droger instellen op een bepaald niveau van droogheid en de sensoren schakelen de wasdroger dan automatisch uit als het gewenste niveau bereikt is.

Beko AquaWave

Daarnaast is deze droger uitgerust met AquaWave-trommeltechnologie. De trommel bevat een speciaal patroon en peddels die een golfbeweging veroorzaken, zodat jouw wasgoed niet blijft haken en genoeg ruimte heeft om te drogen.

Wasprogramma’s
Je kunt deze Beko-condensdroger instellen op 15 verschillende droogprogramma’s, waaronder katoen extra droog, katoen kastdroog, katoen kastdroog+, katoen strijkdroog, synthetisch kastdroog, synthetisch strijkdroog, delicaat, Xpress, shirts, jeans, opfrissen en vier tijdprogramma’s.

Conclusie
+ Met OptiSense-technologie wordt het droogprogramma op jouw wasgoed afgestemd
+ AquaWave-trommeltechnologie beschermt jouw wasgoed tegen slijtage
+ De condensdroger is voorzien van startuitstel

– Is met een geluidsniveau van 65 dB niet zo stil
– Bevat een deur zonder venster
– Is met energieklasse B geen zuinige wasdroger

De Beko DCU 7230 X is een goed geprijsde condensdroger. Klik hier om deze condensdroger te kopen.

3 of 5

3 of 5

4 of 5

5 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *