Bosch EcoSilence Drive™ in wasmachines Bosch EcoSilence Drive™ in wasmachines
Bosch hecht waarde aan duurzaamheid en wassen met groot gebruiksgemak. Het witgoedmerk staat dan ook altijd vooraan met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bosch... Bosch EcoSilence Drive™ in wasmachines

Bosch hecht waarde aan duurzaamheid en wassen met groot gebruiksgemak. Het witgoedmerk staat dan ook altijd vooraan met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bosch voorziet wasmachines dan ook van vernieuwende technologieën.

Bosch EcoSilence Drive™
De nieuwste Bosch wasmachines zijn uitgerust met de innovatieve EcoSilence Drive™-techniek. Deze wasmachines zijn voorzien van een koolborstelloze motor en dat brengt diverse voordelen met zich mee. De aandrijving van deze motor werkt anders dan de traditionele motor met koolborstels. De Bosch EcoSilence Drive™-motor wordt aangedreven door magnetische krachten, waardoor geen koolborstels meer nodig zijn.

Duurzaam wassen met Bosch EcoSilence Drive™
De motor van deze Bosch wasmachines bevat geen koolborstels meer en bestaat uit veel minder onderdelen dan de traditionele variant met koolborstels. De wasmachine bevat een motor met minder onderdelen en is daarmee minder gevoelig voor slijtage. De keuze voor een Bosch wasmachine met EcoSilence Drive™-technologie is daarmee een keuze voor duurzaamheid.

Wassen in stilte met Bosch EcoSilence Drive™
Wasmachines met deze technologie zijn niet alleen duurzaam, maar ook extra stil. Het aantal decibel dat de koolborstelloze motor produceert ligt vele malen lager dan dat van een traditionele motor en dat komt doordat de resonerende en luidruchtige koolborstels zijn verdwenen. Een koolborstelloze wasmachine kun je dus ook ’s nachts laten draaien, waardoor je profiteert van een dalurenstroomtarief en tegelijkertijd geniet van jouw nachtrust.

Bosch EcoSilence Drive™: aandacht voor energie
Bosch schenkt aandacht aan het milieu en wil wassen met zo min mogelijk water en energie. De Bosch EcoSilence Drive™-wasmachines zijn zo ontworpen dat ze enkel de hoeveelheid water en stroom gebruiken die echt nodig is voor het schoonmaken van jouw wasgoed. Zo bespaar je met deze technologie niet alleen door hem ’s nachts te laten draaien, maar ook door het water- en energieverbruik te beperken.

Bosch EcoSilence Drive™: 10 jaar zorgeloos wassen
Bosch maakt technologie voor het leven en wil jouw leven gemakkelijker maken. Bosch wil jou laten genieten van stralend schoon wasgoed, jaar na jaar. Om jou ervan te verzekeren dat jouw EcoSilence Drive™-motor 10 jaar blijft draaien, geeft Bosch 10 jaar garantie op deze motor. Zo kun je echt zorgeloos wassen!

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *