Bosch WAT28321NL Bosch WAT28321NL
De Bosch WAT28321NL is een wasmachine met een maximaal vulgewicht van 7 kg. De wasmachine kan centrifugeren met 1400 toeren per minuut. Deze Bosch-wasmachine... Bosch WAT28321NL

Bosch wasmachine WAT28321NLDe Bosch WAT28321NL is een wasmachine met een maximaal vulgewicht van 7 kg. De wasmachine kan centrifugeren met 1400 toeren per minuut. Deze Bosch-wasmachine bevat een groot LED-display met tiptoetsen en is gemakkelijk in te stellen op 15 verschillende wasprogramma’s. De Bosch WAT28321NL is uitgerust met een speciaal anti-allergieprogramma dat de was langer spoelt en dieper reinigt.

Naast diverse wasprogramma’s kun je kiezen voor extra opties voor de was. Maak bijvoorbeeld gebruik van de VarioPerfect-functie, waarbij je kunt kiezen voor 50% zuiniger of 65% sneller wassen. Zo kies je gemakkelijk de vorm van efficiëntie die het beste bij je past. Met de optie Extra Snel 15’ kun je binnen 15 minuten maximaal 2 kg wasgoed wassen, spoelen en centrifugeren. Als door overdosering teveel schuim in de wasmachine is ontstaan, worden het programma en de draaisnelheid van de trommel aangepast. Indien nodig wordt ook een extra spoelfase ingezet om zo het overtollige schuim af te voeren.

Deze wasmachine van Bosch is voorzien van een koolborstelloze EcoSilence Drive motor, welke duurzaam en stil is. Het onbalans-controlesysteem monitort het centrifugeerproces in de wasmachine. Wanneer de was niet gelijkmatig in de trommel verdeeld is, past de wasmachine het toerental aan. Zo wordt het trillen van de machine gereduceerd en wordt steeds op het optimaal toerental gecentrifugeerd.
Deze wasmachine bevat kinderbeveiliging en is voorzien van het zeer zuinige energielabel A+++-30%.

Basis informatieMCSA00805903_Antivib_BO_F14_FCW_def
De Bosch WAT28321NL is een voorlader wasmachine met een vulgewicht van 7 kg. De wasmachine is voorzien van energielabel A+++-30% en is daarmee zuinig en een goede keuze voor je portemonnee! Het geluidsniveau tijdens het wassen is 51 dB. Deze Bosch-wasmachine was in september 2016 Best Reviewed op Kieskeurig.nl

Type motor
Deze Bosch-wasmachine is uitgerust met een koolborstelloze EcoSilence Drive motor. Het maximale toerental waarop de wasmachine kan centrifugeren is 1400 rpm.

GebruiksgemakMCSA00733831_A3_WM16W4C1_def
Het bedienen van deze wasmachine is eenvoudig. Met de draaiknop selecteer je een programma en met de tiptoetsen kun je extra opties inschakelen. De vulopening van deze wasmachine is 32 cm en de deur opent naar links.

Functies
De Bosch WAT28321NL is gemakkelijk te bedienen en van diverse gemakken voorzien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgestelde start, waarbij de machine het programma op een later tijdstip start. Een resttijdindicatie wordt helaas niet gegeven. Deze wasmachine bevat beladingsherkenning en kan dus meten hoeveel wasgoed in de trommel zit. De Bosch WAT28321NL-wasmachine is uitgerust met een balanssysteem.

Merkspecifieke techniek
Deze wasmachine is uitgerust met Bosch VarioPerfect-techniek. Met deze optie kun je ervoor kiezen om 50% zuiniger of 65% sneller te wassen.

Wasprogramma’s
Kies uit een van de wasprogramma’s van deze Bosch-wasmachine, waaronder o.a. fijne was, handwas, katoen, korte was (+/- 60 min), opfrissen (+/- 20 min), wol en synthetische was.

Conclusie
+ Met VarioPerfect was je 50% zuiniger of 65% sneller
+ Superzuinige wasmachine met energielabel A+++-30%
+ Koolborstelloze motor, waardoor de wasmachine minder trilt

– Was komt minder droog uit de trommel omdat het toerental slechts 1400 is
– Verlichting van het display blijft aan, ook bij uitgestelde start
– Geen stoomfunctie

Deze Bosch WAT28321NL is een zeer zuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine.Klik hier om deze wasmachine te kopen.

5 of 5

4 of 5

4 of 5

5 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *