Bosch witgoed aanbiedingen Augustus 2018 Bosch witgoed aanbiedingen Augustus 2018
Bosch witgoed aanbiedingen Augustus 2018 Bosch heeft in combinatie met een aantal retailers nu besloten om elke maand minimaal 3 witgoed producten extra onder... Bosch witgoed aanbiedingen Augustus 2018

Bosch witgoed aanbiedingen Augustus 2018
Bosch heeft in combinatie met een aantal retailers nu besloten om elke maand minimaal 3 witgoed producten extra onder de aandacht te brengen.  Voor Augustus houd dat in dat je op een aantal witgoed producten €50 cashback via Bosch ontvangt als je één van de deelnemende producten koopt in de periode van 1 t/m 31 Augustus 2018 en registreert voor 30 September.

Onderstaande een overzicht van de Bosch witgoed aanbiedingen over de maand Augustus:

  1. HBA534BS0 inbouw bakoven met 3d hetelucht en EcoClean functies.
  2. GSN51AW45 vrijstaande vriezer met NoFrost
  3. SMS25AW00N vrijstaande vaatwasser met Silence Plus

Dan blijft de vraag natuurlijk, hoe goed zijn deze Bosch witgoed aanbiedingen dan?  Helaas is daar geen eenduidig antwoord op te geven aangezien het om een vast cashback bedrag gaat. Dus hoe lager de verkoopprijs van het artikel, hoe groter de korting word. Immers is € 50 cashback op een product van €200 meer dan op een

Dit zegt echter nog niks over hoe deze specifieke producten zich verhouden t.o.v. de andere witgoed artikelen die in de aanbieding zijn.

Het blijft dan ook belangrijk om zelf altijd goed te vergelijken. Coolblue.nl maakt het vergelijken voor jou als consument gemakkelijk door het aanbieden van een keuzehulp. Hierdoor kan je exact kiezen welke functionaliteiten belangrijk zijn voor jou bij de aanschaf van een witgoed product zoals bijvoorbeeld wasmachines.

 

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *