Bosch WTY87700NL Bosch WTY87700NL
Bosch WTY87700NL De Bosch WTY87700NL is een warmtepompdroger met een maximaal vulgewicht van 8 kg. Door zijn fantastische kwaliteit is deze dan ook de  Consumentenbond... Bosch WTY87700NL

Bosch WTY87700NLBosch WTY87700NL
De Bosch WTY87700NL is een warmtepompdroger met een maximaal vulgewicht van 8 kg. Door zijn fantastische kwaliteit is deze dan ook de  Consumentenbond in 2016 als beste getest.

Deze WTY87700NL is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Met de draaiknop kun je één van de 14 droogprogramma’s selecteren, waaronder blouses/overhemden, dons, handdoeken, katoen, kreukherstellend, lingerie, mix, sportkleding, super 40, synthetische dekens, wol finish en 3 tijdprogramma’s.

Met de TouchControl-tiptoetsen kun je diverse opties in- en uitschakelen, waaronder licht strijken, droogtegraad en basisinstellingen. De Bosch-wasdroger is voorzien van trommelverlichting, waardoor je de was er ook gemakkelijk in een donkere ruimte uit kunt halen.

De WTY87700NL is uitgerust met een SelfCleaning Condenser, waardoor je de condensor niet meer hoeft te reinigen. Hierdoor blijft de droger tijdens de gehele levensduur zuinig en kun je rekenen op een optimaal droogresultaat. De droger is voorzien van AntiVibration-wanden die het apparaat stabiliseren en trillingen verminderen. Hierdoor is de wasdroger extra stil, zelfs tijdens centrifugeren.

In combinatie met de eindtijduitstelfunctie kun je de droger zo instellen dat hij ’s nachts draait, waardoor je kunt profiteren het goedkope dalurenstroomtarief. Met ActiveAir-technologie verhit de WTY87700NL de lucht die nodig is voor het drogen tegen zeer lage kosten en maakt de wasdroger efficiënt gebruik van de beschikbare warmte.

De droogtrommel is voorzien van een Sensitive binnenwand en wasgoedmeenemers met Soft design. Deze Bosch WTY87700NL is voorzien van gunstig energielabel A++.

Basis informatie
De Bosch WTY87700NL is een warmtepompdroger die per cyclus tot 8 kg wasgoed kan drogen. De droger is voorzien van energielabel A++ en is daarmee een zuinige keuze. Het geluidsniveau tijdens het drogen ligt op 64 dB.

Gebruiksgemak
De Bosch-warmtepompdroger is voorzien van een gebruiksvriendelijk LED-display. Met de draaiknop stel je het gewenste programma in en met de TouchControl-tiptoetsen kun je extra opties in- en uitschakelen. Op het display wordt de resttijdindicatie weergegeven. Deze wasdroger is uitgerust met LED-trommelverlichting.

FunctiesBosch WTY87700NL SelfCleaning Condensor
De Bosch WTY87700NL is voorzien van veel functies, waaronder de SelfCleaning condensor. De condensor wordt tijdens het wassen automatisch gereinigd, waardoor de droger tijdens de gehele levensduur zo optimaal mogelijk kan drogen.

Je hoeft deze dus niet meer zelf schoon te maken! Ook kun je met deze droger zelf de eindtijd bepalen met de eindtijd uitstelfunctie. Zo kun je de droger aanzetten op het door jou gewenste moment.

Merkspecifieke techniekBosch WTY87700NL
Deze warmtepompdroger bevat ActiveAir-technologie waardoor de droger zuiniger kan drogen. Daarnaast is de droger voorzien van AntiVibration-design dat zorgt voor meer stilte en stabiliteit. Deze wasdroger is voorzien van ActiveAir-technologie waardoor de droger zuiniger droogt.

Wasprogramma’s
Je kunt deze droger instellen op diverse droogprogramma’s, waaronder blouses/overhemden, dons, handdoeken, katoen, kreukherstellend, lingerie, mix, sportkleding, super 40, synthetische dekens, wol finish en 3 tijdprogramma’s.

Conclusie
+ Best getest in 2016 door de Consumentenbond
+ AntiVibration-wanden zorgen voor een lager geluidsniveau
+ Minder onderhoud en lager energieverbruik dankzij zelfreinigende condensor

– De wasdroger stoot meer vocht uit en is daardoor minder geschikt voor kleine of vochtige ruimtes
– Beschikt niet over een stoomfunctie
– De draairichting van de trommel wisselt niet

De Bosch WTY87700NL is een zuinige warmtepompdroger. Klik hier om deze warmtepompdroger te bestellen.

5 of 5

4 of 5

4 of 5

4 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *