Goedkopere wasmachine of wasdroger nodig? Goedkopere wasmachine of wasdroger nodig?
Goedkopere wasmachine Goedkopere wasmachine of wasdroger nodig? Je kent het wel! Heb je net even weinig te besteden, begeeft je wasmachine of wasdroger het... Goedkopere wasmachine of wasdroger nodig?

Goedkopere wasmachine
Goedkopere wasmachine of wasdroger nodig? Je kent het wel! Heb je net even weinig te besteden, begeeft je wasmachine of wasdroger het ineens. In zo een geval heb je niet altijd voldoende geld op de bankrekening staan om direct een nieuwe te kopen.

Gelukkig hoeft dat ook niet, omdat veel winkels zoals Coolblue.nl ook met een probleem zitten dat ze niet direct kunnen oplossen, namelijk schade producten als gevolg van leveringen die niet goed zijn gegaan of kleine ongelukjes in het magazijn. Met andere woorden, schade zit ook bij deze winkels in een klein hoekje!

Hoe gaat bijvoorbeeld Coolblue.nl  dan om met deze schade artikelen? Een fysieke outlet waar je terecht kan? Of eenmalig een markt organiseren om dit uit te verkopen? Nee, je kan direct bij Coolblue.nl terecht door te kijken naar een zogenoemd “tweedekansje “ waar je terecht kan voor de goedkopere wasmachine .

Dit zijn dus witgoedproducten die terug zijn gekomen met lichte schades, zoals een krasjes of deukje, maar alsnog verkocht moeten worden. Bij Coolblue.nl gebeurt dat nog steeds onder exact dezelfde lever-en garantievoorwaarden zodat je altijd verzekerd bent van een volledig werkend product.

Van deze schade producten zie je ook direct waar de krasjes of deuken zitten aan de hand van foto’s en kan je ook direct zien wat je korting is op die goedkopere wasmachine .

Al met al een goede manier om met een kleiner budget toch een mooi witgoed product thuis te ontvangen. Kras of deuk is voor de meeste witgoed producten niet heel belangrijk, omdat ze toch ergens onder of op staan.

Waar kan ik deze “ tweedekansjes “dan met lichte schade dan terug vinden?  Heel simpel!

Bekijk via onderstaande links de laatste aanbiedingen en krijg je goedkopere wasmachine of ander product morgen nog thuis geleverd :

Wasmachines
Wasdrogers
Was-droogcombinaties

 

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *