Miele Dialog Oven – de nieuwe revolutie in koken Miele Dialog Oven – de nieuwe revolutie in koken
Miele heeft altijd voorop gelopen als het gaat om innovatie. Dit is ook altijd terug te zien in de producten die ze maken waarin... Miele Dialog Oven – de nieuwe revolutie in koken

Miele heeft altijd voorop gelopen als het gaat om innovatie. Dit is ook altijd terug te zien in de producten die ze maken waarin de hoogste kwaliteit en duurzaamheid het uitgangspunt zijn.Ook tijdens de IFA in 2017 presenteerde Miele wederom een innovatie op het gebied van koken.De Dialogoven met innovatieve M Chef-technologie revolutioneert de kunst van koken.

Wat maakt deze Dialog oven dan zo bijzonder?

De Dialog Oven opent totaal nieuwe mogelijkheden op het gebied van koken. De revolutionaire technologie maakt het namelijk mogelijk om volledig nieuwe en innovatieve gerechten te creëren.Koken van een vis in ijs of kalfsvlees in bijenwas zonder ijs of was te smelten, afbreken van bakken, tegelijkertijd verschillende gerechten en ingrediënten bereiden, perfect op maat geserveerde gerechten – altijd op het hoogste niveau.

Echte kookliefhebbers vragen de hoogste kwaliteit. De bereiding van ingrediënten op een manier die hun allerbeste brengt, is wat topkoks uit elkaar brengen – en dat is ook wat Miele’s Dialogoven in een eigen competitie zet. Terwijl de conventionele verwarming langzaam van buitenaf werkt, kookt de Dialog oven in hun geheel op. Vlees eindigt sappig en gelijkmatig gekookt, de textuur van zeevruchten wordt onberispelijk gemaakt en brood krijgt de perfecte korst

Met de Dialog oven kunt u in vrijwel geen tijd zelfs de meest tijd intensieve gerechten maken. Nu heb je meer vrijheid om te experimenteren met een breder assortiment gerechten en geniet meer tijd met je gasten. Omdat de Miele Dialog-oven de kooktijd verlaagt in vergelijking met conventionele methoden met maximaal 70 procent – zonder de kwaliteit in gevaar te brengen.

Wanneer de oven exact op de markt komt in Nederland is nog niet duidelijk, maar iedereen die zich een topchef wil voelen wil deze thuis.

Kijk hier of die de Dialog Oven al beschikbaar is.

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *