Miele FragranceDos. Handig of trucje? Miele FragranceDos. Handig of trucje?
Miele FragranceDos Miele FragranceDos is de mogelijkheid & innovatie om in uw droger een flacon toe te voegen met verschillende geuren. De flacon kan... Miele FragranceDos. Handig of trucje?

Miele FragranceDos
Miele FragranceDos is de mogelijkheid & innovatie om in uw droger een flacon toe te voegen met verschillende geuren. De flacon kan dan in een uitsparing bij het pluizenfilter geplaatst worden. Eén geurflacon gaat ongeveer 50 droog beurten mee en zorgt dan voor een frisse geur. Volgens de consumentenbond blijft deze geur dan ook ongeveer 2 dagen aanwezig in je kleding.

Op het programma “koude lucht “ na is het mogelijk om bij elk ander programma de geuren vrij te laten komen tijdens de droog beurt. Verschillende webshops bieden de geurflacons aan waaronder Coolblue.nl via deze link.

Conclusie van de consumentenbond is dan ook dat het een grappige toevoeging is, maar dat je ook gewoon wasverzachter kan gebruiken voor hetzelfde resultaat voor een lekker ruikende was.

Vooralsnog is Miele de enige fabrikant die het aanbied en naar onze verwachting zal Miele dat ook wel blijven.
Hier vind je alle wasdrogers die voorzien zijn van de FragranceDos functionaliteit.

Bij aankoop van één van de nieuwe T1 wasdrogers van Miele kan je nu tijdelijk een extra deal maken waardoor je een 4e flacon gratis krijgt als je er 3 besteld. Geen geweldige deal van Miele, maar als je Miele FragranceDos toch thuis wil gaan gebruiken is dit mooi meegenomen.

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *