Miele WDA 111 WCS Miele WDA 111 WCS
De Miele WDA 111 WCS is een wasmachine die tot maximaal 7 kg wasgoed per cyclus kan wassen. De wasmachine kan op 1400 toeren... Miele WDA 111 WCS

De Miele WDA 111 WCS is een wasmachine die tot maximaal 7 kg wasgoed per cyclus kan wassen. De wasmachine kan op 1400 toeren centrifugeren. Met het vertrouwde Miele-bedieningspaneel kun je de wasmachine gemakkelijk instellen op één van de wasprogramma’s. De draaiknop gebruik je voor het selecteren van het wasprogramma en met de druktoetsen kun je extra opties inschakelen.

Met deze Miele-wasmachine kun je kiezen uit 9 wasprogramma’s, waaronder katoen, kreukherstellend, fijne was, overhemden, wol, express ’20, donker/jeans en automatic plus. Met het automatic plus-programma kun je katoen en kreukherstellend wasgoed tegelijk wassen. Naast het uitgebreide aanbod aan wasprogramma’s kun je deze wasmachine ook instellen op een aantal extra opties. Je kunt kiezen uit de optie kort, inweken, voorwas, extra water en extra spoelgang. Zo pas je de wasprogramma’s gemakkelijk aan jouw wensen aan.

De SoftCare-trommel is voorzien van een honingraatstructuur waardoor jouw wasgoed over een laagje water door de trommel glijdt. Zo krijgt jouw wasgoed een zachte behandeling. Deze wasmachine bevat een AutoClean-wasmiddellade welke na iedere wasbeurt met krachtige waterstralen wordt gereinigd. Met behulp van beladingsherkenning past de wasmachine de hoeveelheid water en het energieverbruik aan op de inhoud van de trommel. Deze Miele WDA 111 WCS bevat een PWM-motor met koolborstels. De wasmachine is uitgerust met energielabel A+++ en is daarmee zuinig en efficiënt.

Basis informatieMiele WDA 111 WCS wasmachine in woonkamer
De Miele WDA 111 WCS is een voorlader met een vulgewicht van 7 kg. De wasmachine is uitgerust met energielabel A+++ en is daarmee zuinig. Tijdens het wassen is een geluidsniveau van 52 dB hoorbaar en bij centrifugeren ligt het volume op 76 dB.

Type motor
Deze Miele-wasmachine is voorzien van een PWM-motor met koolborstels. Dit is een traditionele motor die de wasmachine kan laten centrifugeren op 1400 rpm.

GebruiksgemakMiele WDA 111 WCS display
Met het vertrouwde Miele-bedieningspaneel is het instellen van de wasmachine heel eenvoudig. De draaiknop gebruik je voor het selecteren van een programma en met de druktoetsen kies je voor extra opties.

Functies
De Miele WDA 111 WCS is van diverse gemakken voorzien, zoals de AutoClean-wasmiddellade die na elke wasbeurt automatisch wordt gereinigd. Daarnaast is deze wasmachine uitgerust met beladingsherkenning waardoor de wasmachine extra zuinig kan wassen. Op het display wordt de resttijdindicatie weergegeven. Deze Miele-wasmachine is voorzien van een watercontrolsysteem dat de watertoevoer bewaakt en water in de kuip en lekkages herkent.

Merkspecifieke techniekMiele WDA 111 WCS trommel met SoftCare technologie
Deze wasmachine bevat Miele SoftCare-technologie en is daardoor uitgerust met een trommel met honingraatstructuur. Deze techniek zorgt dat jouw wasgoed in de trommel over een dun laagje water glijdt en dus niet blijft haken.

Wasprogramma’s
Je kunt kiezen uit één van de wasprogramma’s van deze Miele-wasmachine, waaronder katoen, kreukherstellend, fijne was, overhemden, wol, express ’20 (opfrissen in 20 min), donker/jeans en automatic plus.

Conclusie
+ SoftCare-trommel voor een zachte wasbehandeling
+ Met Automatic Plus was je katoen en kreukherstellend wasgoed samen
+ AutoClean-technologie houdt de wasmiddellade schoon

– Deze wasmachine bevat een motor met koolborstels
– Geen wasmiddeldosering
– Was komt minder droog uit de trommel omdat het toerental slechts 1400 is

Deze Miele WDA 111 WCS is een scherp geprijsde en gebruiksvriendelijke wasmachine.

4 of 5

3 of 5

4 of 5

5 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *