Samsung’s AddWash™ functie Samsung’s AddWash™ functie
Iedereen heeft het wel eens gehad. Je hebt net de was in de wasmachine gegooid en je komt er achter dat er één sok... Samsung’s AddWash™ functie

Iedereen heeft het wel eens gehad. Je hebt net de was in de wasmachine gegooid en je komt er achter dat er één sok op de grond is beland.Niks vervelenders dan dat. Samsung was het daar roerend mee eens en bedacht daarom de AddWash™ functie. Een briljante zet om dit probleem op te lossen.

Vanaf nu dus geen dubbele was meer om uiteindelijk een matchend paar sokken te hebben. Het fijne aan deze technologie is dat de wasmachine dan ook vervolgens zelf aangeeft via een app wanneer je de was alsnog het beste kan toevoegen. Hetzelfde geld als je de wasverzachter bent vergeten toe te voegen. M.a.w. iedereen kan ineens de was doen.

Hoe werkt het dan?

Eigenljk vrij simpel door een extra deurtje te maken in de bestaande wasmachinedeur. Door deze extra opening van 19 bij 25 CM kan je er dus met gemak alles bij voegen tot aan kleine dekens aan toe.  Je hoeft ook geen angst te hebben dat de kinderen de AddWash™ functie gebruiken, omdat deze zo beveiligd is dat de extra deur niet open kan als de temperatuur hoger is dan 50 graden.

Op zoek naar een wasmachine met deze handige AddWash™ functie klik dan hier.

 

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *