Samsung RS68N8221S9/EF Samsung RS68N8221S9/EF
 Samsung RS68N8221S9/EF De Samsung RS68N8221S9/EF is een Amerikaanse koelkast van Samsung. Dit vrijstaande model maakt gebruik van de SpaceMax-technologie om zo optimaal ruimte te bieden... Samsung RS68N8221S9/EF

 Samsung RS68N8221S9/EF
De Samsung RS68N8221S9/EF is een Amerikaanse koelkast van Samsung. Dit vrijstaande model maakt gebruik van de SpaceMax-technologie om zo optimaal ruimte te bieden voor alles wat in de koelkast moet kunnen.

Met een netto-inhoud van maar liefst 617 liter is het een reus, zonder dit aan de afmetingen te zien. De koelkast is namelijk ‘slechts’ 178 centimeter hoog, 91 centimeter breed en 72 centimeter diep, waardoor deze in een moderne keuken in te passen is. Dankzij alle functies en features is het zeker een aanwinst wanneer jij je ingrediënten vers wilt houden. Ook wanneer het buiten dertig graden is.

Gebruiksgemak
Gebruiksgemak in de koelkast begint bij de netto-inhoud, oftewel de ruimte die écht gebruikt kan worden om producten in de koelkast te leggen. Een koelruimte van maar liefst 407 liter en een ingebouwde vriesruimte van 210 liter maken de 617 liter netto-inhoud van deze koelkast helemaal af.

De koelkast van Samsung houdt de temperatuur nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat de  temperatuur altijd optimaal behouden blijft. Dit heeft deels te maken met de innovatieve isolatie, maar is daarnaast te danken aan de sterke functies die ingebouwd zijn. Zij zorgen ervoor dat alles wat in de koelkast legt direct langer meegaat door het behoud van de juiste temperatuur.

Functies die je écht wilt bij een Samsung-koelkast
De optimale temperatuur bewaren is lastig voor elke koelkast. Doordat de deur vaak opengaat, gaat veel van de kou verloren en het kost tijd voordat de koelkast weer op temperatuur is. Maar niet voor de RS68N8221S9/EF. De Twin Cooling-technologie heeft twee onafhankelijke koelsystemen.

Samen met de Digital Inverter die de temperatuur monitort en aanpast wanneer nodig, zorgt dit ervoor dat de temperatuur altijd optimaal is. Dat betekent dat jouw ingrediënten langer meegaan, omdat zij niet langdurig aan hoge temperaturen blootgesteld worden.

Daarnaast is de RS68N8221S9/EF Amerikaanse koelkast van Samsung voorzien van een deuralarm en vakantiefunctie. Aan de voorzijde is een handig en praktisch weggewerkt display te vinden, samen met een ijs- en koud-waterdispenser. De knoppen om de koelkast in te stellen zijn op ingenieuze wijze weggewerkt in de koelkast zelf: open de deur en je vindt de makkelijk te bedienen knoppen aan de bovenkant.

De kracht van een Samsung-koelkast

De Samsung-koelkast is bijzonder energiezuinig dankzij alle handige functies van Samsung zelf. . De SpaceMax-technologie is noemenswaardig bij deze modellen. Het zorgt dat het verschil tussen de bruto-inhoud en de netto-inhoud – welke groot is bij koelkasten met grotere omvang – juist minimaal gebleven is.

Dit betekent meer ruimte voor de ingrediënten, de wijn, de zuivel en groente en minder ruimte voor de koelkast zelf. Want die ruimte kun je namelijk toch niet gebruiken. Wil je optimaal gebruik kunnen maken van de oppervlakte en inhoud van jouw keuken?Dan is de RS68N8221S9/EF Amerikaanse koelkast van Samsung een logische keuze.

Samsung – de kracht van een échte koelkast
Deze RS68N8221S9/EF biedt waar voor je geld. Het zuinige model heeft een geluidsniveau van slechts 39 dB en houdt alle ingrediënten optimaal vers. Tegelijkertijd is er genoeg ruimte met de gezamenlijke netto-inhoud van maar liefst 617 liter, met dank aan de SpaceMax-technologie. Dat betekent dat koelkast optimaal ruimte biedt voor het vers houden van ingrediënten, zonder dat hier veel energie voor nodig is. En dat is de kracht van een échte Samsung-koelkast.

Ook zo gecharmeerd van deze Amerikaan? Bestel hem dan snel hier.

3 of 5

4 of 5

4 of 5

4 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *