Samsung’s QuickDrive™ Technologie Samsung’s QuickDrive™ Technologie
Samsung heeft in de laatste week van Augustus van 2017 een nieuwe technologie gepresenteerd genaamd, QuickDrive™ technologie, die zoals het woord “quick ” ook... Samsung’s QuickDrive™ Technologie

Samsung heeft in de laatste week van Augustus van 2017 een nieuwe technologie gepresenteerd genaamd, QuickDrive™ technologie, die zoals het woord “quick ” ook al aangeeft er voor zorgt dat het draaien van een was de helft van de tijd gaat kosten van een normale wasbeurt. In de snelste stand betekent dit een wasbeurt van 39 minuten maar met een zelfde wasresultaat. Dat zorgt dus voor en reductie van 50% van de wastijd.

De techniek komt door de zogenoemde “Q-Drum” techniek die er voor zorgt dat waar een was normaal alleen van boven naar beneden beweegt, de was dus ook van voor naar achter beweegt door middel van een speciale plaat in de trommel. Door de extra beweging zal het vuil dus eerder uit de kleding verdwijnen met een kortere wastijd tot gevolg.

Deze techniek zal in eerste instantie alleen nog maar beschikbaar zijn in een nieuw te lanceren model, namelijk de Samsung WW8800M. Dit model wasmachine zal echter pas in Maart 2018 op de markt verschijnen.
De nieuwe techniek is getest door de organisatie Intertek, wat werelds grootste test- en inspectieorganisatie is waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

 

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *