Siemens KG36EBW40 Siemens KG36EBW40
Siemens KG36EBW40 De Siemens KG36EBW40 combineert een strakke uitstraling en optimaal gebruiksgemak met de meest moderne technologie.De KG36EBW40 van Siemens voldoet aan alle moderne... Siemens KG36EBW40

Siemens KG36EBW40
De Siemens KG36EBW40 combineert een strakke uitstraling en optimaal gebruiksgemak met de meest moderne technologie.De KG36EBW40 van Siemens voldoet aan alle moderne eisen. Wat het uiterlijk betreft zit je helemaal goed, want het is een koelkast met een mooie strakke uitstraling die perfect in een moderne keuken past.

Optimaal gebruiksgemak door moderne innovaties
Ook wat betreft ruimte is de koel-vriescombinatie van Siemens een goede keuze, want kunt gemakkelijk spelen met de indeling in de koelkast. Via 4 verschillende legplateaus kun je zelf de juiste ruimte creëren voor al je etenswaren. Dit is uiteraard ook zeer bevorderlijk voor het gebruiksgemak.

Vaak ontdek je na het halen van de boodschappen dat je geen ruimte over hebt in je koelkast. Door de flexibiliteit van de Siemens KG36EBW40 heb je nooit ruimte tekort voor je boodschappen.Gebruiksgemak is uiteraard erg belangrijk, en daarom is de Siemens KG36EBW40 een uitstekende keuze.

Deze koel-vriescombinatie beschikt bijvoorbeeld over een zogenaamde HyperFresh lade. De meeste koelkasten hebben onderin aparte lades voor groente, vlees en vis. Maar de temperatuur is bij de meeste koelkasten in de hele koelruimte gelijk. De temperatuur in de HyperFresh lade van de Siemens KG36EBW40 is altijd 2-3 °C lager vergeleken met de temperatuur in de rest van de koelruimte. Hierdoor blijven de producten langer vers.

Een andere belangrijk onderdeel van elke koelkast is de verlichting. Je wilt immers goed kunnen zien wat er allemaal in de koelkast ligt. De Siemens koel-vriescombinatie beschikt over LED verlichting die van bovenaf op de etenswaren schijnt. Hierdoor heb je een perfect zicht op al je levensmiddelen.

Aangezien het een koel-vriescombinatie betreft, is het ook van belang dat je optimaal gebruik kunt maken van de diepvrieslades.Ook hier is aandacht aan besteed. De vriezer beschikt over 3 verschillende vrieslades en één daarvan, de zogenaamde BigBox diepvrieslade, is extra groot zodat je ook grotere diepvrieswaren of diepvriesdozen kunt bewaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hele kip of enkele pizzadozen.

De technische hoogstandjes van de Siemens KG36EBW40
Een koel-vriescombinatie van de toekomst moet natuurlijk ook over het nodige technische vernuft beschikken. Wat dat betreft voldoet de Siemens KG36EBW40 aan alle verwachtingen. Zoals gezegd beschikt deze koel-vriescombinatie over een HyperFresh lade waardoor je etenswaren langer vers blijven.

Daarnaast beschikt de koel-vriescombinatie over een LowFrost functie. Hierdoor kun je etenswaren sneller invriezen en het is dankzij de LowFrost functie ook een stuk makkelijker om de koel-vriescombinatie te ontdooien. Dankzij de LowFrost functie heb je minder snel last van ijsvorming, en daardoor is het ook veel minder snel noodzakelijk om de koelkast te ontdooien.

Het energieverbruik van de Siemens KG36EBW40
De Siemens KG36EBW40 heeft een energielabel van A+++. Hierdoor is deze koel-vriescombinatie extreem zuinig en kun je maximaal besparen. DE energiekosten bij een gemiddeld verbruik van €0,23 per kwh is €29.80 per jaar. Maar naast zuinig is hij ook nog eens heel stil. Koelkasten, vooral de wat oudere modellen, hebben vaak de neiging om te gaan ronken.

Dat geeft een zeer irritant monotoon zoemgeluid. De Siemens KG36EBW40 is echter een hele stille koelkast en produceert maximaal 38 dB aan geluid. Daarmee is deze Siemens naast een zuinige koel-vriescombinatie ook een hele stille koel-vriescombinatie.

De beste koop
Door al deze factoren is het niet verwonderlijk dat juist deze koel-vriescombinatie is door de consumentenbond uitgeroepen tot beste koop in 2016. De combinatie van een mooi strak uiterlijk, gebruiksgemak en technologische hoogstandjes maken deze koel-vriescombinatie dan ook een uitstekende aankoop. Uiteindelijk gaat het er om dat je je levensmiddelen goed en vers kunt bewaren, zowel via de koelruimte als de vrieslades, en op deze terreinen stelt de Siemens KG36EBW40 niet teleur.

Als je daar vervolgens nog bij optelt dat de koel-vriescombinatie enorm zuinig is waardoor je maximaal bespaart én heel stil is, dan moge het duidelijk zijn dat de Siemens KG36EBW40 een zeer verstandige aankoop is.

De Siemens KG36EBW40 is een ruime koelvriescombinatie met een zuinig energielabel en handige technologie.

Wil je deze koelvriescombinatie morgen nog thuis hebben staan? klik dan hier.

4 of 5

4 of 5

4 of 5

4 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *