Siemens WM16Y541NL Siemens WM16Y541NL
De Siemens WM16Y541NL is een wasmachine met een vulgewicht van 9 kg. Deze wasmachine kan op 1600 toeren centrifugeren, waardoor jouw wasgoed extra droog... Siemens WM16Y541NL

MCSA00563367_WM16Y541NL_defDe Siemens WM16Y541NL is een wasmachine met een vulgewicht van 9 kg. Deze wasmachine kan op 1600 toeren centrifugeren, waardoor jouw wasgoed extra droog uit de trommel komt. Met het LCD-bedieningspaneel is kun je gemakkelijk programma’s en extra opties selecteren. De iQdrive-motor in deze wasmachine zorgt voor stilte, zuinigheid en een lange levensduur. Op deze motor geeft Siemens 10 jaar garantie. Deze Siemens-wasmachine is uitgerust met 10 wasprogramma’s, waaronder een programma voor blouses, hoofdkussens, kreukherstel, katoen, fijne was en wol.

Met VarioPerfect kun je kiezen voor tijds- of energiebesparing met een maximaal wasresultaat. De VarioSoft-trommel geeft je de mogelijkheid om extra voorzichtig of juist intensief te wassen. ActivWater zorgt voor het watermanagement en met AquaStop ben je beschermd tegen overstromingen en lekkages vanuit de wasmachine. Deze wasmachine bevat een zelfreinigende wasmiddellade en kan alle programma’s ook op een koude temperatuur draaien. Het apparaat detecteert overdosering van wasmiddel en past de hoeveelheid water hierop aan. Je kunt deze wasmachine met behulp van startuitstel tot 24 uur van tevoren programmeren. Deze Siemens WM16Y541NL is een wasmachine met energielabel A+++-10%.

Basis informatie
De Siemens WM16Y541NL is een voorlader met 9 kg vulgewicht. Deze wasmachine is uitgerust met energielabel A+++-10% en is daarmee een zuinig apparaat. Het geluidsniveau tijdens het wassen is 50 dB. Centrifugeren gaat bij deze wasmachine op een geluidsniveau van 74 dB. Deze Siemens-wasmachine is in augustus en september 2015 en januari en februari 2016 door de consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop.

Type motor
Deze Siemens-wasmachine bevat een iQdrive-motor, welke koolborstelloos, stil en zuinig isl. Deze motor is minder gevoelig voor slijtage dan traditionele motoren met koolborstels. Het maximale toerental waarop deze wasmachine centrifugeert is 1600 rpm.

GebruiksgemakMCSA00583357_A3_WM16Y741_def
Met het LCD-bedieningspaneel is het instellen van deze wasmachine eenvoudig. De draaiknop gebruik je om een programma te selecteren en met de overige toetsen kun je kiezen voor extra opties. De deur van deze wasmachine opent naar links en de vulopening heeft een doorsnede van 32 cm.

Functies
De Siemens WM16Y541NL is van diverse gemakken voorzien. Als je gebruik maakt van de startuitstelfunctie kun je de eindtijd van het programma selecteren. Zo stel je dus precies in wanneer het wasprogramma klaar moet zijn. Op het display kun je de resttijdindicatie zien. Deze wasmachine is uitgerust met ActivWater om het waterverbruik zo goed mogelijk te kunnen managen. De wasmiddellade wordt automatisch gereinigd en met AquaStop ben je beschermd tegen lekkage.

Merkspecifieke techniek
Deze wasmachine bevat Siemens VarioPerfect-techniek. Met deze optie kun je ervoor kiezen om 65% sneller of 50% zuiniger te wassen.

Wasprogramma’s
Je kunt kiezen uit een van de wasprogramma’s van deze Siemens-wasmachine, waaronder o.a. blouses, hoofdkussens, katoen, kreukherstellend, SuperKort 15 (opfrissen in 15 min), Outdoor+impregneren, wol en fijne was.

Conclusie
+ De iQdrive motor is stil en bevat 10 jaar garantie
+ Met VarioPerfect kies je voor 65% sneller of 50% zuiniger wassen
+ Door schuimdetectie wordt jouw wasgoed beter schoon

– Deze wasmachine is niet zo stil tijdens centrifugeren
– Geen wasmiddeldosering
– Geen stoomfunctie

De Siemens WM16Y541NL is een gebruiksvriendelijke wasmachine met een zuinig energielabel en handige technologie.

4 of 5

4 of 5

4 of 5

4 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *