SIEMENS WT44W562NL SIEMENS WT44W562NL
De Siemens WT44W562NL is een warmtepompdroger die tot maximaal 9 kg wasgoed per cyclus kan drogen. Deze warmtepompdroger is zeer geschikt voor gezinnen met... SIEMENS WT44W562NL

Siemens WT44W562NLDe Siemens WT44W562NL is een warmtepompdroger die tot maximaal 9 kg wasgoed per cyclus kan drogen. Deze warmtepompdroger is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat je veel wasgoed in één keer kunt drogen. Met het intuïtieve bedieningspaneel kun je de droger gemakkelijk instellen op één van de 14 droogprogramma’s, waaronder Wol Finish, mix, outdoor, handdoeken, dekens, hoofdkussen, warm tijdprogramma, koud tijdprogramma, katoen, synthetisch, hygiëne, lingerie, SuperKort 40 en blouses/overhemden. Gebruik de draaiknop om het gewenste programma te selecteren. Met de TouchControl-tiptoetsen kun je extra opties inschakelen, zoals voorzichtig, signaal, droogtegraad, fijnafstelling droogtegraad, kinderbeveiliging, antikreuk 60min, antikreuk 120 min en 24 uur einduitstel.

Deze Siemens-warmtepompdroger is uitgerust met LED-trommelverlichting en is voorzien van AutoDry-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat jouw wasgoed niet krimpt tijdens het drogen.

zijkantHet AntiVibration-design maakt deze wasdroger stabieler en stiller. Met ActiveAir-technologie verhit de warmtepomp de lucht die nodig is voor het drogen tegen lage kosten en maakt de wasdroger efficiënt gebruik van de beschikbare warmte. Deze Siemens WT44W562NL bevat een zelfreinigende condensor, droogt jouw was snel en is voorzien van energielabel A++.

Basis informatie
De Siemens WT44W562NL is een warmtepompdroger met een vulgewicht van 9 kg. De wasdroger is voorzien van energielabel A++ en is daarmee zuinig. Tijdens het drogen is een geluidsniveau van 64 dB hoorbaar.

Gebruiksgemak
Deze Siemens-wasdroger is voorzien van een groot en overzichtelijk LED-display. Met de draaiknop kun je het door jou gewenste droogprogramma instellen en met de TouchControl-tiptoetsen kies je voor extra opties. Op het display kun je de resttijdindicatie zien. Deze wasdroger bevat LED-binnenverlichting in de trommel.

Functies
DDe Siemens WT44W562NL bevat diverse functies, zoals de zelfreinigende condensor. Deze hoef je dus niet meer zelf schoon te maken. Daarnaast kun je bij deze wasdroger de eindtijd instellen en wordt de resttijdindicatie weergegeven op het display. Deze Siemens-wasdroger is voorzien van kinderbeveiliging.

Merkspecifieke techniektrommel Siemens WT44W562NL
Deze wasdroger is voorzien van ActiveAir-technologie waardoor de droger zuiniger droogt. De wasdroger is uitgerust met AutoDry- en SoftDry-technologie, wat jouw wasgoed beschermt en krimpen tegen gaat. AntiVibration-design zorgt voor meer stabiliteit en stilte.

Wasprogramma’s
Je kunt kiezen uit één van de droogprogramma’s van deze Siemens-warmtepompdroger, waaronder Wol Finish, mix, outdoor, handdoeken, dekens, hoofdkussen, warm tijdprogramma, koud tijdprogramma, katoen, synthetisch, hygiëne, lingerie, SuperKort 40 en blouses/overhemden.

Conclusie
+ De SoftDry-droogtrommel geeft jouw wasgoed een extra zachte behandeling
+ Het condenswater kan met een afvoerslang direct worden afgevoerd
+ Minder onderhoud en lager energieverbruik dankzij zelfreinigende condensor

– De wasdroger stoot meer vocht uit en is daardoor minder geschikt voor kleine of vochtige ruimtes
– De wasdroger is minder geschikt voor stellen vanwege de droogcapaciteit
– De draairichting van de trommel wisselt niet

De Siemens WT44W562NL is een energiezuinige, gunstig geprijsde warmtepompdroger met veel opties. Klik hier om deze warmtepompdroger te kopen.

4 of 5

4 of 5

5 of 5

5 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *