Siemens zelfreinigende condensor in wasdrogers Siemens zelfreinigende condensor in wasdrogers
Siemens heeft innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het merk ontwikkelt en is continu op zoek naar de nieuwste technologieën om jouw... Siemens zelfreinigende condensor in wasdrogers

Siemens heeft innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het merk ontwikkelt en is continu op zoek naar de nieuwste technologieën om jouw wasgoed een nog betere droogbehandeling te kunnen geven. Siemens staat voor hoogwaardige producten en aandacht voor duurzaamheid.

Wasdroger reinigen
Een wasdroger bezorgt jou veel gemak: je hoeft de was niet meer op te hangen en de droogtijd is vele malen korter. Echter is het wel van belang om jouw wasdroger met regelmaat schoon te maken en goed te onderhouden. Dit omdat een wasdroger met teveel stof brandgevaarlijk kan worden.Er zijn afvoerdrogers, condensdrogers en warmtepompdrogers en deze hebben elk een aantal onderdelen die moeten worden schoongemaakt. Denk aan het pluizenfilter, de condenswaterbak en vergeet ook vooral de condensor van een condensdroger of warmtepompdroger niet te reinigen. Het pluizenfilter en de condenswaterbak moeten na iedere droogbeurt worden schoongemaakt.

Het filter maak je vrij van stof en de condenswaterbak maak je leeg. De condensor van de wasdroger bevat pluisjes die tot elkaar worden aangetrokken en die er uiteindelijk voor zorgen dat jouw droger minder goed droogt en meer energie verbruikt. Dit is natuurlijk niet wenselijk en daarom is het belangrijk om de condensor ongeveer één keer per maand te reinigen. Dit kun je doen door de condensor eerst onder stromend water schoon te spoelen, deze vervolgens te laten drogen en uitstofzuigen.

Siemens SelfCleaning Condensor
Met de Siemens SelfCleaning Condensor hoef je niet meer zelf de condensor te reinigen. Dit scheelt je elke maand een hoop tijd en inspanning en zorgt ervoor dat jouw wasdroger duurzaam blijft drogen. De SelfCleaning Condensor is terug te vinden in de warmtepompdrogers van Siemens. Deze zelfreinigende condensor reinigt zichzelf tijdens de droogbeurten. Meerdere malen per droogcyclus wordt het condenswater dat vrijkomt uit het wasgoed gebruikt om de condensor schoon te spoelen en vrij te maken van pluisjes. Hierdoor blijft jouw Siemens-warmtepompdroger tijdens de gehele levensduur zuinig en veilig functioneren.

Duurzaam drogen met Siemens
Siemens staat voor duurzaamheid en vindt zuinig omgaan met energie erg belangrijk. De warmtepompdrogers van Siemens zijn dan ook voorzien van zeer zuinige energielabels. De SelfCleaning Condensor van Siemens draagt bij aan duurzaam drogen, doordat de prestaties van de droger tijdens de gehele levensduur gelijk blijven. De wasdrogers zorgen voor een constant laag energieverbruik.

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *