Smeg SNLK61MA9 design fornuis Smeg SNLK61MA9 design fornuis
Smeg SNLK61MA9 Smeg SNLK61MA9 vrijstaande antraciet gaskookplaat met elektrische oven De Smeg SNLK61MA9 is een hoogstandje wanneer het gaat om een fornuis met oven.... Smeg SNLK61MA9 design fornuis

Smeg SNLK61MA9

Smeg SNLK61MA9 vrijstaande antraciet gaskookplaat met elektrische oven
De Smeg SNLK61MA9 is een hoogstandje wanneer het gaat om een fornuis met oven. Het is een gaskookplaat met vier pitten, voorzien van een bijzonder ruime oven met een inhoud van 72 liter. Dit antraciet fornuis heeft een hoogte van 87,5 centimeter en is zowel 60 centimeter breed als diep en daarmee gemakkelijk te plaatsen in de meeste keukens.

De oven is voorzien van een ontdooifunctie en het fornuis heeft een eigen wokbrander voor extra gemak. Daarnaast is dit Smeg fornuis ook nog eens een fraaie verschijning in de moderne keuken dankzij de zwarte kleuren en krachtige uitstraling.

Gebruiksgemak door de functies van de Smeg SNLK61MA9
In de keuken wil je gebruiksgemak: de beste resultaten met de minst mogelijke inspanningen. Dit Smeg SNLK61MA9 fornuis helpt je daarbij. Het SNLK61MA9 fornuis heeft een speciale pit voor wokken die sneller heet wordt en die krachtiger is dan de overige pitten. Maar daar houdt het niet mee op: de oven heeft een handige timerfunctie die meer doet dan alleen de tijd opnemen.

Wanneer de bereidingstijd voorbij is die je ingesteld hebt, schakelt de oven automatisch uit zodat het eten niet verbrandt in de oven. Met een temperatuurbereik van 50 graden tot 260 graden Celsius kun je in de oven met 72 liter inhoud letterlijk alles klaarmaken zonder problemen.

Problemen met een oneffen ondervloer in de keuken waardoor waterpas zetten een drama is? Niet met dit fornuis: de poten zijn individueel te verstellen voor optimaal gemak tijdens de installatie van het nieuwe fornuis.

Koken, grillen, braden en ontdooien met dit fornuis
De Smeg SNLK61MA9 heeft een wokbrander met een vermogen van 3,5 kW. De normale branders op het fornuis hebben een vermogen van 1,8 kW en de sudderbrander rechtsvoor levert 1 kW. De elektrische oven heeft verschillende bereidingsfuncties:

  • Grill
  • Hetelucht
  • Boven- en onderwarmte
  • Onderwarmte
  • Ontdooifunctie
    SMEG SNLK61MA9

    SMEG SNLK61MA9 zwart design fornuis

De hete-luchtfunctie maakt het mogelijk om gerechten te bereiden op verschillende inschuif hoogtes in de oven,waardoor die ruim genoeg is voor al het eten dat je klaar wilt maken.

In hoogte verstelbaar fornuis met alle beveiligingen van Smeg

Dit fornuis is in hoogte te verstellen voor de langere mens. De maximale hoogte is 93 centimeter. Daarnaast is het SNLK61MA9 fornuis voorzien van beveiligingen die praktisch zijn in de keuken, zoals vlambeveiliging, koeling voor de mantel, oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling voor als de timer afgelopen is.

De gietijzeren pannendragers zorgen daarnaast voor een maximale levensduur en de roestvaststalen onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken. Met de snelstartfunctie van SMEG weet je zeker dat je ook in weinig tijd een maaltijd neer zet. Zeker wanneer je gebruikmaakt van de wokfunctie op de pit linksvoor.

Snel heet – snel eten – snel bestellen
De Smeg SNLK61MA9 biedt veel functies voor een aantrekkelijke prijs en heeft daardoor een interessante prijskwaliteitverhouding. De grote oven is een groot voordeel voor huishoudens met meer mensen en de snelheid waarmee de pitten heet worden, zorgt ervoor dat het eten binnen de kortste keren op tafel staat.

Met het A-energielabel weten het fornuis en de oven toch nog veel vermogen te leveren, waardoor het net even wat makkelijker wordt in de keuken. Ben je op zoek naar dé manier om het koken, grillen en braden weer leuk te maken?

Wil jij ook dit designfornuis thuis? Bestel hem dan snel hier.

3 of 5

3 of 5

3 of 5

4 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *