Wat is Siemens ISensoric ? Wat is Siemens ISensoric ?
Siemens Isensoric Siemens Isensoric is een verzamelnaam voor  verschillende sensoren in witgoedapparatuur zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, koffiezetapparaten en zelfs stofzuigers. Wat doet ISensoric... Wat is Siemens ISensoric ?

Siemens Isensoric
Siemens Isensoric is een verzamelnaam voor  verschillende sensoren in witgoedapparatuur zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, koffiezetapparaten en zelfs stofzuigers.

Wat doet ISensoric bij wasmachines?
De sensoren analyseren  je wasgoed in de wasmachine om vervolgens via automatisch doseren van je wasmiddelen de juiste hoeveelheid toe te voegen. Dit geeft dan ook de beste wasresultaten met zo min mogelijk wasmiddel. Kostenbesparend en beter voor het milieu.

Wat is het effect bij koelvries-combinaties van Siemens?
Om een ander voorbeeld te geven wat deze slimme technologie doet nemen we als voorbeeld koel-vriescombinaties . Door het gebruik van Isensoric weet Siemens de perfecte omstandigheden te creëren om je producten zo vers mogelijk te houden door analyse  van je koelkast.

De functie freshSense meet bijvoorbeeld de temperatuur in en om je koelkast. Bij verschillen in temperatuur die een negatieve invloed kunnen hebben op de producten in de koelkast word automatisch een wijziging doorgevoerd om de versheid te kunnen garanderen.

Deze volautomatische wijzigingen binnen de ISensoric technologie zorgen er dan ook voor dat je groente en fruit tot wel 3 keer langer vers blijven dan in koelkasten zonder deze techniek. Iets meer uitgeven voor je koelvries-combinatie loont dus prima als je nagaat hoeveel eten je weg gooit, omdat het over datum is of bedorven.

Wil je meer weten over ISensoric neem dan een kijkje op de website van Siemens.

Op zoek naar een wasmachine of ander witgoed product neem dan een kijkje bij Coolblue.nl voor bijvoorbeeld de wasmachine met deze fantastische technologie.

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *