Whirlpool FSCR70410 Whirlpool FSCR70410
De Whirlpool FSCR70410 is een wasmachine met een vulgewicht van maximaal 7 kg. Deze wasmachine kan jouw wasgoed op 1400 toeren centrifugeren. De bediening... Whirlpool FSCR70410

Whirlpool FSCR70410 wasmachineDe Whirlpool FSCR70410 is een wasmachine met een vulgewicht van maximaal 7 kg. Deze wasmachine kan jouw wasgoed op 1400 toeren centrifugeren. De bediening van deze wasmachine is heel eenvoudig. Met de draaiknop selecteer je het gewenste programma en met de tiptoetsen schakel je diverse opties in- en uit. Deze Whirlpool-wasmachine is uitgerust met een SenseInverter-motor. Deze motor is koolborstelloos, zorgt voor stilte en is veel minder gevoelig voor slijtage. Whirlpool geeft 10 jaar garantie op deze SenseInverter-motor. Deze Whirlpool-wasmachine kun je instellen op 9 wasprogramma’s, waaronder snel 30, eco katoen, sport, wol, XXL, jeans enzovoort.

Met SoftMove-technologie worden de trommelbewegingen op jouw wasgoed afgestemd. Wollen wasgoed bijvoorbeeld, wordt gewassen met zeer kleine trommelbewegingen zodat jouw wasgoed extra lang mooi blijft. De trommel van deze wasmachine is gemaakt met InfiniteCare-technologie, zodat er geen haakjes of andere beschadigingen in jouw wasgoed komen. Met deze trommel wordt wrijving tot 70% verminderd en slijtage met 23% gereduceerd. Deze Whirlpool-wasmachine is voorzien van 6th Sense technologie.

De wasmachine is uitgerust met sensoren die het wasprogramma, de duur ervan en de hoeveelheid water kunnen aanpassen op de belading van de wasmachine. Hierdoor bespaar je tot wel 50% op tijd, energie en water. De EcoMonitor op deze wasmachine geeft je inzicht in het energieverbruik. Met behulp van de startuitstelfunctie kun je de wasmachine op een gewenst tijdstip laten draaien en profiteren van dalurenstroomtarieven. Deze Whirlpool FSCR70410-wasmachine is voorzien van energielabel A+++.

Basis informatie
De Whirlpool FSCR70410 is een voorlader wasmachine en heeft een vulgewicht van 7 kg. De wasmachine is voorzien van energielabel A+++. Het geluidsniveau tijdens het wassen is 53 dB en tijdens centrifugeren is het geluidsniveau 76 dB. Deze Whirlpool-wasmachine is in 2016 drie keer door de consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop en is in januari 2017 opnieuw verkozen tot Beste Koop.

Type motor
Deze Whirlpool-wasmachine is uitgerust met een SenseInverter-motor. Dit type motor werkt met magneten die de motor aandrijven. De motor bevat dus geen koolborstels meer en bevat zeer weinig onderdelen. Hierdoor is de motor veel minder gevoelig voor slijtage. Deze motor maakt de wasmachine stiller en zuiniger. Het maximale toerental waarop deze wasmachine kan centrifugeren is 1400 rpm.

GebruiksgemakWitte handdoeken in de trommel van een wasmachine.
Het stijlvolle bedieningspaneel maakt het instellen van deze wasmachine gemakkelijk. Met de draaiknop kun je het gewenste programma selecteren en de tiptoetsen gebruik je voor het instellen van extra opties. De deur van deze wasmachine opent naar links.

Functies
De Whirlpool FSCR70410 bevat diverse extra opties. Je kunt de EcoMonitor gebruiken om inzicht te krijgen in het energieverbruik. Vervolgens kun je hierop inspelen door de startuitstelfunctie te gebruiken en te profiteren van een lager dalurenstroomtarief. FreshCare-technologie zorgt ervoor dat de wasmachine na het voltooien van het wasprogramma af en toe de trommel laat draaien, zodat het wasgoed fris blijft.

Merkspecifieke techniekHanden gevuld met aarde en plantjes. Duurzaamheid.
Deze wasmachine is uitgerust met 6th Sense-technologie. De wasmachine bevat sensoren die op basis van de belading de duur van het programma, de hoeveelheid water en het geselecteerde wasprogramma kunnen aanpassen. Met deze technologie bespaar je tot 50% op water, tijd en energie.

Wasprogramma’s
Kies uit een van de wasprogramma’s van deze Whirlpool-wasmachine, waaronder o.a. snel 30 (opfrissen in 30 min), eco katoen, sport, wol, XXL, jeans en delicaat.

Conclusie
+ De SenseInverter-motor is stil en bevat 10 jaar garantie
+ SoftMove geeft jouw wasgoed een specifieke behandeling
+ Met EcoMonitor profiteer je van dalurenstroomtarieven

– Het opfrisprogramma duurt met 30 minuten langer dan gemiddeld
– Voor grote gezinnen is de trommelinhoud klein
– Geen wasmiddeldosering

De Whirlpool FSCR70410 is een gebruiksvriendelijke wasmachine met een zuinig energielabel en handige technologie. Klik hier om deze wasmachine te kopen.

4 of 5

4 of 5

4 of 5

5 of 5

Nog geen reactie geplaatst.

Be first to leave comment below.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *